Onze Nieuwsbrief


Disclaimer

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 19% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aanbiedingen en aflevering

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld. Alle bestellingen die voor 15.00 uur binnen zijn worden dezelfde dag verzonden (indien voorradig).

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon.

Hyperlinks en downloads

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover Videobewerken.nl geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites. Bovendien kan onze site downloadable items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Videobewerken.nl aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.