Tel. 085-3035623

Welkom bij Videobewerken !

Betaalmogelijkheden

 

Betaalmogelijkheden webshop


Voor onze webshop hanteren we de volgende betaalmogelijkheden:

 

iDEAL – Online betalen via je eigen bank (gratis)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen.
U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
De verwerkingssnelheid van iDEAL is hoog. Op het moment dat u uw bestelling voor 16:00 uur plaatst en middels iDEAL betaald, bent u ervan verzekerd dat u uw bestelling de volgende werkdag in huis hebt. (Mits op voorraad)

Vooruitbetaling
Het alternatief voor iDEAL. Heeft u geen toegang tot iDEAL, of maakt u geen gebruik van een van bovenstaande banken, dan kunt u kiezen voor vooruitbetaling. Bij vooruitbetaling is de verwerkingssnelheid lager en zult u bestelling niet dezelfde dag nog verzonden worden.

  • Vooruitbetalen is veilig en gratis.
  • Houd rekening met één tot drie dagen verwerkingstijd.
  • Vermeld bij het overschrijven uw ordernummer uit uw orderbevestiging.

U kunt het totaalbedrag inclusief de verzendkosten overmaken naar bankrekeningnummer:

Banknaam : KNAB IBAN.: NL84KNAB0255236336 BIC : KNABNL2H Adres: Capellalaan 25, 2132 JK, Hoofddorp

Heeft u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, overweeg dan een iDEAL betaling. Dit is volledig gratis en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden!

PayPal
PayPal de makkelijke manier van betalen.
Bankrekeningen, creditcards, random readers en verificatiecodes… zoveel cijfers om te onthouden en al die onhandige extra handelingen om zoiets simpels als een betaling uit te voeren. Dat kan anders!
Gebruik uw PayPal-rekening als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u al uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of naar uw random reader te zoeken. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. U kiest vervolgens hoe u wilt betalen en klaar is Kees!
Met PayPal heeft u de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen hoe u wilt betalen en zijn uw financiële gegevens veilig en privé.


 

Betaalmogelijkheden Showroom


Voor onze Showroom hanteren we de volgende betaalmogelijkheden:

 

Pinnen
In onze Showroom heeft u de mogelijkheid om te pinnen. Let hierbij wel op dat uw bankpas een betalingslimiet kan hebben van € 2.500,-. Informeer hierover bij uw eigen bank en pas zo nodig het limiet van uw betaalpas aan.

Contant in euro’s
Alle betalingen kunnen contant voldaan worden. Wij accepteren alléén Euro’s.